Een goede SEA marketing levert meer

klanten op dan het je geld kost. 

11

Meten is weten

Meet je opbrengsten met Analytics.

Verdienen met Adsense

SEA marketing moet geld opleveren.

Maand abonnement

Abonnement zonder opzegtermijn.

SEO helpt jouw SEA marketing.

Een SEA marketing campagne starten is niet moeilijk maar een succesvolle campagne starten waar je meer aan verdiend dan wat je uitgeeft is heel wat anders. Hoe je een succesvolle campagne kan opzetten beschrijven we hieronder. Wij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen dit ook voor u uit handen nemen.

Belangrijk om te weten is dat wanneer je website goed scoort in Google (SEO) je een tikkeltje voor hebt bij adwords. Google beschouwt jouw website als interessanter voor hun bezoekers waardoor je ook minder zal betalen per klik. De meeste van onze klanten zetten ons daarom ook in om zowel hun SEO als adwords optimaal te houden.

sea marketing

Hoe start je een succesvolle adwords campagne?

Het belangrijkste is ook hetgeen de meeste overslaan. Eerst en vooral moet je jouw Analytics ( bezoekers meten programma ) goed instellen. In Analytics kan je al jouw bezoekers bestuderen. Echter is het ook mogelijk om doelen aan te maken en dus ook alle klanten te gaan meten. Met deze gegevens kan je bekijken welke klanten via adwords zijn binnengekomen, evenals via welke campagne of welk woord. Deze gegevens heb je nodig om een succesvolle adwords campagne te onderhouden. Met deze gegevens kan je elke maand aanpassingen maken aan jouw adwords campagne en je uitgaven verhogen naar campagnes waar je effectief klanten uit haalt en degene die weinig tot geen klanten opleveren, verlagen of zelf verwijderen.

webshop laten maken

Verschil tussen een bedrijfswebsite en webshop.

Deze campagnes zijn niet al te groot om op te zetten. Je wilt voornamelijk klanten scoren door ze contact te laten opnemen met jou of door een offerte aan te vragen. Deze zijn ook voornamelijk gericht op lokale bezoekers. Dit kan je allemaal instellen in adwords.

Een succesvolle adwords campagne voor een webshop gaat een stuk verder. Je kan hier vaak enorm veel verschillende campagnes voor starten. Denk maar aan een campagne voor je beginpagina. Voor succesvolle landingspagina’s. Voor elke productcategorie kan je een aparte campagne starten en wat wij ook vaak doen is voor elk goed verkocht product evenals producten waar je omzet hoger bij ligt dan andere apart promoten. Hierdoor kan je enorm uitgebreide campagnes maken.

Kosten voor SEA marketing.

De meest gestelde vraag is wat SEA marketing nu net kost. Wil je ons inschakelen dan heb je 2 verschillende kosten. De kosten die je betaald aan Google Adwords om te adverteren evenals de kosten om ons in te schakelen. 

Je kan uiteraard zelf kiezen wat je maandelijks budget is voor Google Adwords maar om een succesvolle campagne te starten raden wij wel een bepaald budget aan. Wat deze is is afhankelijk van hoe groot jouw website/webshop is en hoeveel diensten of producten je net aanbied. Vraag gerust een offerte aan, vermeld jouw website en wij zullen een berekening maken wat de adwords kosten zijn. Over het algemeen starten wij vrij laag met adwords campagne. Eenmaal je winst hoger is dan de kosten die je in adwords steekt kan je je budget verhogen.

De kosten om ons in te schakelen vallen zeer goed mee. Wij werken aan een uurtarief van €50 excl. btw. Hoeveel uur je ons maandelijks moet inschakelen hangt ook weer af van hoe groot jouw website of webshop is. Voor kleine websites komen wij vaak toe met 1 a 2 uur per maand. Voor webshops met vele producten kunnen wij zo ver gaan als je zelf wilt. Wij hebben webshops waar wij 2 uur aan werken per maand evenals hebben we webshops waar we 20 uur per maand voor werken. 

Wij zijn ook niet moeilijk met onze contracten. Alle contracten zijn maandelijks opzegbaar en er zijn ook geen onverwachtse kosten. 

  [bws_google_captcha]

  Blijf op de hoogte.

  Bedrijfsinfo

  SEO Hulp
  BTW: BE0842994336

  Locatie

  Brouwerijstraat 11 – 1
  9160 Lokeren

  Contact

  mail: info@seohulp.be