Een goede WordPress hosting is noodzakelijk

om goed te scoren in Google evenals geen

klanten te verliezen aan een te trage website.

11

SEO WordPress hosting.

Wordpress hosting op maat voor WordPress websites.

Hosting met support.

Volledige support bij het opzetten van jouw WordPress hosting.

Sterke SEO Hosting voor WordPress websites.

Hieronder kan u de 2 soorten SEO hosting pakketten vinden die wij aanbieden speciaal gericht op WordPress websites. Op beide kanten kan je 1 WordPress website plaatsen. Heb je meerdere websites, dan moet je voor elke website een apart pakket afnemen. Je krijgt wel korting wanneer je meerdere websites bij ons host. Wij plaatsen altijd maar 1 website per hosting pakket zodat al onze klanten veilige hosting ontvangen evenals snelle hosting voor WordPress websites. De meeste hosting partijen plaatsen meer dan 1 website per hosting pakket. Dit neemt veel van de snelheid weg waardoor websites traag laden. Wij plaatsen nooit meer dan 1 website per hosting pakket waardoor je website snel kan laden en veilig is voor aanvallen.

Standaard WordPress hosting.

hosting

Resources per website

2 cores CPU
2 GB RAM

100% Groene stroom

WordPress hosting opties

Litespeed & Redis caching
Onbeperkte e-mailboxen
Alle PHP versies
Dagelijkse back-ups

€7,50 per maand of €75 per jaar excl btw.

Pro WordPress hosting.

hosting2

Resources per website

4 cores CPU
4 GB RAM

100% Groene stroom

WordPress hosting opties

Litespeed & Redis caching
Onbeperkte e-mailboxen
Alle PHP versies
Dagelijkse back-ups

€12,50 per maand of €125 per jaar excl btw.

Snelle SEO WordPress hosting.

De snelheid van jouw website is van enorm belang. Studies tonen aan dat 53% van de bezoekers die langer dan 3 seconden moeten wachten op een pagina deze verlaten. Het is dus van enorm belang dat je een snelle website hebt zodat je geen bezoekers en toekomstige klanten mist. 

Tevens is het ook zeer belangrijk voor een goede SEO. Om hoog te scoren in Google is de laadtijd van jouw website een enorm grote factor. Laad jouw website sneller dan 1 seconden dan zal je makkelijker hoger in Google geraken dan wanneer je bezoekers langer dan 3 seconden moeten wachten voor jouw pagina geladen is. 

Waarom is er speciale hosting nodig voor WordPress websites?

Bijna alle websites op het internet worden gemaakt in WordPress. Met WordPress kan je websites bouwen zonder zelf 1 code te moeten schrijven. WordPress zelf heeft 101 functies. Is er iets dat standaard niet kan, dan is er waarschijnlijk wel een goede plugin die je kan downloaden en toevoegen aan je Wordpess website zodat er nieuwe functies beschikbaar worden.

Het grote voordeel van WordPress is dat websites toegankelijk zijn geworden voor iedereen. Doordat er geen codes moeten geschreven worden zal de kost voor het maken van een website aanzienlijk 

lager liggen en dus betaalbaar worden voor iedereen. Het nadeel van WordPress is dat het zo uitgebreid is dat je nog geen 10% van alle mogelijkheden zal benutten. Echter alle andere mogelijkheden zijn wel aanwezig op jouw website. De laadtijd van een website is afhankelijk van de hoeveelheid codes die hij moet runnen om een pagina te tonen. Met dat WordPress zo uitgebreid is duurt het langer om een pagina te laden dan wanneer je zelf een pagina gaat coderen waar je enkel rekening houd met wat de website moet kunnen.

Om deze reden bestaat er WordPress SEO hosting. Deze hosting is vaak een pak krachtiger dan standaard hosting. Doordat de server krachtiger is gaat hij sneller rekenen en dus je pagina sneller kunnen laden. Heel veel WordPress websites werken met de plugins Woocommerce en Elementor. Woocommerce heb je nodig wanneer je een webshop wilt bouwen en Elementor heb je nodig wanneer je makkelijk mooie opmaken van je pagina wilt maken zonder codes te moeten schrijven. Beide zijn top plugins, maar maken een WordPress website zeer traag. Werk je met 1 van deze opties, dan moet je best kijken naar WordPress SEO hosting.

Vraag uw offerte aan.

Opzoek naar een bedrijfswebsite, blog website, webshop of dergelijke? Dan moet je bij ons zijn. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij wat we doen evenals wat we moeten doen om niet enkel een mooie webshop te maken, maar ook een website die gevonden wordt in Google wat een heel ander verhaal is.

Hiernaast kan je een offerte aanvragen. Gelieve wel duidelijk aan te geven wat je net zoekt. Heb je voorbeeld websites die je voorkeur hebben? Laat het ons dan ook zeker weten. Heb je geen te hoog budget, dan mag je dit ook zeker laten weten. Op die manier kunnen wij kijken wat het meest interessant is voor jou.

  Blijf op de hoogte.

  Bedrijfsinfo

  SEO Hulp
  BTW: BE0842994336

  Locatie

  Brouwerijstraat 11 – 1
  9160 Lokeren

  Contact

  mail: info@seohulp.be