Een professionele website laten maken hoeft

niet veel geld te kosten.

11

Betaalbare website

Websites aan een eerlijke prijs.

Vindbare website

Websites die goed scoren in Google.

Geen maandelijkse kost

Jaarlijkse kosten voor domein & hosting.

Website laten maken.

Een website laten maken hoeft niet veel geld te kosten. Ik krijg regelmatig de aanvraag om een bestaande website wat te updaten. De reden hiervan is dat hun kleine website met enkele pagina’s al meer dan duizend euro heeft gekost en dat ze niet zoveel willen betalen voor kleine updates. Kleine websites met enkele pagina’s kunnen wij al voor €250 leveren. De exacte kost hangt uiteraard af van al jouw wensen. Interesse? Vraag gerust een offerte aan.
website laten maken

Waarom zijn wij veel goedkoper dan andere?

Wij bouwen al onze websites in WordPress zoals 80% van alle websites die je online kan vinden. Het grote voordeel van WordPress is dat het opensource is en dus ook gratis te gebruiken. Hierdoor besparen wij een enorme kost uit wat wij niet moeten doorrekenen aan onze klanten. Met 14 jaar ervaring in SEO en WordPress kunnen wij snel een WordPress website bouwen waardoor u ook minder betaalt. Evenals zijn wij ook gewoon eerlijk in onze prijs. Wij merken vele andere kleine WordPress websites op waarvoor mensen ook duizenden euro’s betalen en wanneer ik deze vervolgens onderzoek, merk ik dat deze niet goed zijn opgebouwd evenals ook niet SEO vriendelijk waardoor je amper gevonden wordt in Google. Interesse in een website? Hoor dan zeker eens bij ons.

website laten maken

Offerte aanvragen voor een website.

Hiernaast kan u een offerte aanvragen voor het bouwen van een website. Geef ons alle info die wij nodig hebben om een idee te krijgen van wat jouw website moet worden zodat wij een offerte kunnen opmaken.

Hieronder al zeker enkele vragen van onze kant.

 • Over wat moet de website gaan? 
 • Wil je werken met bepaalde kleuren qua stijl.
 • Heb je al een domeinnaam voor jouw website?
 • Heb je zelf hosting of wil je dit bij ons afnemen?
 • Heb je een logo en zou je dit willen voor jouw website?
 • Hoeveel pagina’s moet jouw website bevatten? Denk aan een homepagina, contact pagina, extra pagina’s met info.
 • Extra speciale pagina’s. Offerte aanvragen, betalingsysteem,..
 • Standaard SEO inbegrepen. Wij kunnen direct goede SEO toepassen zodat je snel goed gevonden wordt in Google.
 • Voorbeelden van andere websites wat je zou willen?
 • Laag budget? Geen probleem. Geef jouw budget door en wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen.
 • Wil je zelf aanpassingen kunnen uitvoeren aan jouw website? Heb je graag een volledige uitleg hoe alles werkt?

  Kosten voor het laten maken van een website.

  Door hierboven een offerte aan te vragen krijg je een overzicht van de kosten. Kleine websites kunnen wij al maken vanaf €250. In dit bedrag zit een standaard uiterlijk van de website. Een begin pagina en een contact pagina. Standaard SEO marketing, een beheer systeem evenals Elementor wat je zelf in staat maakt om je eigen pagina’s aan te passen.

  Geen maandelijkse kosten.

  Wij horen regelmatig dat er vrij hoge maandelijkse kosten worden aangerekend bij vele van onze concurrenten. Wij werken zonder maandelijkse kosten. Wel kunnen er jaarlijkse kosten zijn, maar hier kiest u uiteraard zelf voor. Volgende jaarlijkse abonnementen kunnen wij aanbieden.

  • Onderhoud website per jaar.
  • Domeinnaam voor jouw website.
  • Hosting voor jouw website.
  website laten maken

  Goed scorende website in Google.

  Heb je een kleine website om jouw bedrijf in de kijker te zetten of om lokaal beter gevonden te worden? Of heb je een affiliate / adsense website? Dan wil je uiteraard goed gevonden worden in Google. Wij zijn gespecialiseerd in SEO en weten als geen ander hoe we je hoger kunnen laten scoren in Google. Velen bieden dit aan, maar weinige weten waar ze echt mee bezig zijn. Goede SEO start altijd met een degelijk onderzoek naar keywords waar mensen op zoeken. Zonder dit verspil je snel veel geld aan SEO.

  Mobiel vriendelijke website.

  Een belangrijke factor vandaag de dag is dat jouw website goed zichtbaar is voor mobiele gebruikers. Uit de statistieken van mijn eigen websites merk ik dat 80% van mijn bezoekers ons bezoeken via hun smartphone. Het is dan ook belangrijk dat je website er goed uitziet voor mobiele gebruikers zodat je geen klanten verliest. De websites die wij opleveren zijn zowel goed zichtbaar voor pc gebruikers, Ipad gebruikers en mobiele gebruikers. Dit is zeer belangrijk om geen klanten te verliezen.

  Blijf op de hoogte.

  Bedrijfsinfo

  SEO Hulp
  BTW: BE0842994336

  Locatie

  Brouwerijstraat 11 – 1
  9160 Lokeren

  Contact

  mail: info@seohulp.be