Wie zijn wij??

Voor je met een bedrijf in zee gaat is het altijd tof om te weten wie achter dit bedrijf staat. SEO hulp is een eenmanszaak in bijberoep gerund door Michaël De Wever. Met meer dan 14 jaar ervaring in het maken en promoten van websites zit je bij ons zeker goed.

Op jonge leeftijd speelde ik al eens graag wat games. Maar al snel wou ik mijn eigen game ontwikkelen. Samen met enkele vrienden hebben we een eerste spel ontworpen en online uitgebracht. Echter zonder budget was het zeer lastig om spelers te vinden en na wat zoeken ben ik uitgekomen bij SEO waar ik mij ben beginnen in verdiepen. Na een goed jaar stond ons spel zeer hoog op 100den zoekwoorden in Google en kwamen er dagelijks nieuwe spelers bij. Al snel hadden wij 8000+ gamers.

mich

Na enkele jaren begon mijn interesse in games af te nemen, maar SEO werd een echte passie. Rond die periode is WordPress gestart en de combo van WordPress met SEO maakte het voor mij mogelijk om zowat alle soorten websites te ontwikkelen en bekend te maken in Google. Rond die jaren ben ik ook afgestudeerd als elektricien en hierin gaan werken. Echter waren de websites zo een passie welke ik niet kon loslaten. Met dat er toch heel wat geld binnen kwam ben ik direct gestart met een bijberoep. Na enkele jaren waren heel wat websites zo bekend dat ik hier een pak meer mee verdiende dan met mijn job als elektricien. Om die reden heb ik dan ook de stap gezet om zelfstandig in hoofdberoep te worden.

Dit heb ik enorm graag gedaan, echter door een snowboard accident heb ik +- 1 jaar werkonbekwaam geweest waardoor ik niet meer in staat was om de vele grote webshops te beheren en heb toen met spijt in het hart alles verkocht en gestopt als zelfstandige.

Op dit moment werk ik al enkele jaren als Pedagogisch ICT coördinator voor verschillende scholen in Brussel. Dit vind ik geweldig om te doen, want geef graag de passies die ik heb voor online activiteiten door aan kinderen. Echter kan ik het maken van websites en marketing niet loslaten, dus ben na enkele jaren weer gestart in bijberoep. 

Ga je met SEO hulp in zee? Dan kan je rekenen op iemand die werkt met een enorme passie en meedenkt waar nodig. Tevens ga je jou ook niet blauw betalen bij ons. Wij hanteren zeer scherpe tarieven. Interesse?? Stuur ons gerust een mailtje.

Contact

Ga naar onze contact pagina en neem gerust contact met ons op.

Website ontwikkeling

Een website op maat nodig? Bekijk ons aanbod.

WordPress hosting

WordPress hosting is nodig voor goed scorende websites in Google.

Linkbuilding pakketten.

Bekijk ons aanbod van linkbuilding pakketten.