Met deze linkbuilding pakketten geraak je hoger in Google

Let wel op: Wij raden aan om onderstaande pakketten

te gebruiken in aanvulling met handmatige linkbuilding

Soorten backlinks

Onderwerpen

View:24/48/All/

Resultaat 19–20 van de 20 resultaten wordt getoond

Meer info over onze backlink pakketten.

Backlinks kopen? Dat kan uiteraard. Wij hebben heel wat backlinks te koop welke je hierboven kan vinden. Aan de zijkant hebben wij de verschillende soorten backlinks geplaatst die je bij ons kan kopen evenals heb je een overzicht met onderwerpen waar wij backlinks in aanbieden.

Een website ontwikkelen is tegenwoordig geen moeilijke opdracht. Eentje die goed scoort in Google is echter een heel ander verhaal. Evenals is het tegenwoordig heel belangrijk dat je website er ook goed uitziet op smartphones en tablets. Al deze punten zijn bij ons standaard vereisten bij het ontwikkelen van nieuwe websites. Wij staan niet enkel bekend voor onze SEO hulp, maar ook voor het ontwikkelen van websites met een oog op goede SEO.

De verschillende soorten backlinks die je bij ons kan kopen:

blogbacklink

Blog backlinks kopen:

Blog backlinks zijn enorm nuttig en sterk om te kopen. Echter moet je ze wel goed inzetten. Wanneer je hier veel SEO waarde wilt uithalen moet je wel een blog plaatsen om een website die betrekking heeft tot jouw website. Heb jij een website in de verzekeringsniche, dan is het niet verstandig om op een sport website een blog artikel te laten plaatsen. Zoek dus echt naar websites in de niche verzekeringen en plaatst daar een blog op. 

Zulke goede blog backlinks zijn niet makkelijk om te vinden en dus ook niet om aan te kopen. De meeste van jouw concurrenten willen uiteraard niet over een concurrent praten en de kans lopen om op die manier klanten kwijt te raken. Om deze reden zijn onze blog backlinks enorm populair in aankoop. 

De SEO waarde van onze blog backlinks is dus afhankelijk van hoezeer jouw website betrekking heeft tot onze website waar je de blog backlink op aankoopt evenals hoe sterk jouw artikel geschreven is. Een puur reclame artikel wordt door niet veel mensen gelezen. Google merkt dit op en geeft zulke artikels ook heel wat minder waarde dan een nuttig artikel waar lezers iets aan hebben. Maak dus een goede blog aan en haal extra SEO waarde uit dit artikel.

Startpagina backlinks kopen:

Startpagina backlinks zijn een perfect aanvulling voor jouw linkbuilding profiel. Jaren geleden kon je heel wat startpagina backlinks kopen en direct goed scoren in Google. Deze manier van werken is helaas achterhaald en werkt niet meer. Sterker nog. Moest je nu een linkbuilding profiel opbouwen met enkel startpagina backlinks, dan is de kans groot dat je slechter gaat scoren dan zonder 1 link naar jouw website. 

Google weet dat deze startpagina’s nog weinig waarde hebben en dat de meeste deze aankopen om hoger te scoren in Google zelf. Let dus goed op met het aankopen van startpagina backlinks.

Dit wil uiteraard niet zeggen dat je hier geen enkele waarde meer uit zal halen. Een goed linkbuilding profiel is opgebouwd uit heel wat verschillende soorten backlinks zoals je bij ons kan vinden. Denk maar aan blog backlinks, homepage backlinks, linkpagina backlinks, social media backlinks en dus ook startpagina backlinks. Een goede mix is noodzakelijk voor een sterk linkbuilding profiel. Dit wil dus ook zeggen dat startpagina backlinks zeker nog nut hebben om een gezonde mix aan te bieden. 

Ook hier is het zeer belangrijk om startpagina backlinks te kopen welke zich in dezelfde niche bevinden. Heb je een website over verzekeringen? Zorg dan dat je enkel op startgpagina’s staat welke gaan over verzekeringen.

Homepage backlinks kopen:

Ook zeer sterke backlinks zijn Homepage backlinks. Een homepage heeft bijna altijd de meeste waarde van alle pagina’s te vinden op een website. Dus met een duidelijke link op een homepage staan heeft grote waarde op jouw linkbuilding profiel. Homepage backlinks kopen is ook enorm lastig. Bijna niemand zal op een homepage een backlinks plaatsen naar een concurrent en ook hier is het belangrijk om op een website te staan die zich in dezelfde niche bevindt als jouw website. 

Onze homepage backlinks hebben zelf nog meer waarde. Je kan niet enkel een zeer sterke backlink bij ons scoren, er is ook een mogelijkheid om jouw logo te tonen bij de aangekochte backlink. Deze kan je ook doorlinken naar jouw website, dus je krijgt in feite een 2de backlink bij. 

Deze backlinks zijn bij ons te koop in een abonnement. Je kan kiezen voor 1 maand of direct 1 jaar. Kies je voor 1 jaar, dan krijg je 2 maanden gratis cadeau.

Linkpagina backlinks kopen:

Heel wat websites hebben een linkpagina staan. Dit is een pagina/overzicht waar een verzameling van andere nuttige websites op komt te staan. Ook hier geldt hetzelfde als bij de startpagina backlinks. Koop enkel linkpagina backlinks die betrekking hebben tot jouw website evenals zorg ervoor dat je jouw linkbuilding profiel zo opbouwt dat je een goede mix hebt van verschillende soorten backlinks. Enkel en alleen werken met linkpagina backlinks kan ervoor zorgen dat je niet meer vindbaar zal zijn in Google.

Sidebar banners:

Vele denken dat homepage backlinks de meeste waarde hebben. Dit klopt niet, een sidebar backlink heeft nog veel meer waarde. De reden hiervan is dat een sidebar ( wanneer een website hier gebruik van maakt ) op elke pagina te zien is. Dus niet enkel en alleen op de homepage, ook op alle andere pagina’s van deze website. Een link in een sidebar is dus van enorme waarde. Echter zal ook deze sidebar banner bijna nergens te koop aangeboden worden. 

Wij bieden op heel wat websites deze sidebar backlinks aan onder de vorm van een sidebar banner. Er komt dus geen tekst met link naar jouw website te staan, wel is het mogelijk om hier een logo of andere afbeelding te plaatsen en deze te laten doorlinken naar jouw website.

Deze sidebar banners bieden wij aan in de vorm van een abonnement. Je kan deze nemen voor 1 maand of direct voor 1 jaar. Neem je een abonnement van 1 jaar? Dan krijg je 2 maanden gratis cadeau van ons.

Sociale Media advertenties:

Als laatste bieden wij ook sociale media advertenties aan. Wij hebben verschillende sociale media pagina’s en kanalen waar wij een sponsor op kunnen vermelden. Je kan dus een tekst met link en foto laten plaatsen op onze sociale media kanalen. 

Ook deze hebben een enorme waarde. Niet enkel kan je op deze manier rechtstreeks bezoekers en klanten scoren maar ook hebben deze backlinks een aanzienlijke waarde voor jouw linkbuilding profiel. 

 

Uit ervaring weten wij dat je veel klanten kan scoren uit sociale media wanneer je dit goed toepast. Een goede sociale media advertentie is 1tje die enorm veel wordt geliked en gedeeld door andere mensen. Probeer dus zoveel mogelijk likes en shares te verkrijgen op je advertenties. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een win actie op te zetten. Like & Share deze advertentie en maak kans op deze waardebon. Zulke manieren zorgen ervoor dat je snel heel wat likes en shares binnen kan halen waardoor de waarde voor jouw website des te groter wordt.

Waarom nog backlinks kopen?

Het wordt steeds moeilijker om een website op te zetten die goed scoort in Google. De laatste jaren komen er zodanig veel websites bij waardoor concurrentie steeds toeneemt. Ook hebben bijna alle niches al grote spelers waar je amper tegen kan opboxen. 

Om die reden is een goed linkbuilding profiel noodzakelijk en dit kan je dus behalen wanneer je backlinks koopt. Zoals je hierboven al kon lezen is het wel van belang dat je backlinks koopt in dezelfde niche als waar jij jou in bevindt. Heb jij dus een verzekeringswebsite, zoek dan ook naar backlinks afkomstig van een website gaande over verzekeringen. Backlinks kopen op andere niche websites kan negatief gevolg hebben voor jouw website.

Een goed linkbuilding profiel samen met een goede on-page SEO zorgt ervoor dat je beter gevonden kan worden in Google waardoor je ook meer bezoekers en klanten zal behalen. Tevens heeft een hoge plaats in Google nog veel andere voordelen. Wanneer je online gaat adverteren bij Google ( SEA ) dan betaal je per klik op jouw website. Wanneer je hoger rankt in Google moet je ook minder betalen per klik. Hiermee kan je dus enorm veel besparen op advertentiekosten.

Blijf op de hoogte.

Bedrijfsinfo

SEO Hulp
BTW: BE0842994336

Locatie

Brouwerijstraat 11 – 1
9160 Lokeren

Contact

mail: info@seohulp.be