Met deze linkbuilding pakketten geraak je hoger in Google

Let wel op: Wij raden aan om onderstaande pakketten

te gebruiken in aanvulling met handmatige linkbuilding

Soorten backlinks

Onderwerpen

View:24/48/All/

Toont alle 7 resultaten

Startpagina backlinks kopen.

Hierboven kan je al onze startpagina backlinks vinden die wij te koop aanbieden. Deze zijn nog in opbouw en wij proberen nog heel wat extra categorieën toe te voegen. Ben jij opzoek naar startpagina backlinks in een bepaalde categorie die wij niet aanbieden? Stuur ons dan gerust een mailtje via ons contact formulier. De kans is altijd vrij groot dat wij deze categorie op onze Todo zetten en dat enkele weken/maanden later wij zo een pakket kunnen aanbieden. Schrijf je ook gerust in voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van nieuwe pakketten evenals van de vele extra kortingen die wij naar onze nieuwsbrieflezers doorsturen.

Werken startpagina backlinks nog?

Wij krijgen wel vaker de vraag of startpagina backlinks nog wel werken. Een tiental jaar geleden kon je elke soort startpagina backlink toevoegen aan je linkprofiel en ging je automatisch hoog scoren in Google. Die tijd is zeker en vast gedaan en moest je nu jouw linkprofiel opbouwen met enkel startpagina’s zal je zelf afgestraft worden in Google. Daarom is het altijd belangrijk om je linkprofiel goed op te bouwen.

Een gezond linkprofiel bestaat uit vele verschillende soorten backlinks. Denk maar aan backlinks in blogberichten, homepage backlinks, backlinks op linkpagina’s, social media backlinks en uiteraard ook startpagina backlinks. Een goede mix van al deze soort backlinks is belangrijk. Google wilt namelijk niet dat webmasters hun eigen linkprofiel maken maar dat het natuurlijk komt. Dus andere websites die iets schrijven over jouw website geeft google positieve SEO waarde. Wanneer je afkomt met 1 soort backlink komt dit niet natuurlijk over voor Google en kan je dus worden afgestraft. Ook om diezelfde reden is het belangrijk om in dezelfde categorie backlinks te zoeken. Heb jij een website die gaat over reizen dan weet Google ook wel dat een backlink vanaf een sport website niet strookt en kan je dus worden afgestraft. Een goede mix van verschillende soorten backlinks gaande over dezelfde categorie als waar jij inzet is dus perfect.

Na het lezen van bovenstaande tekst kan je dus al raden dat startpagina backlinks nog zeker waarde hebben. Als was het maar voor de natuurlijke mix van soorten backlinks. Uiteraard ligt de waarde een pak lager dan vroeger, maar deze is er nog steeds.

Blijf op de hoogte.

Bedrijfsinfo

SEO Hulp
BTW: BE0842994336

Locatie

Brouwerijstraat 11 – 1
9160 Lokeren

Contact

mail: info@seohulp.be

seo hulp trust