Met deze linkbuilding pakketten geraak je hoger in Google

Let wel op: Wij raden aan om onderstaande pakketten

te gebruiken in aanvulling met handmatige linkbuilding

Soorten backlinks

Onderwerpen

View:24/48/All/

Resultaat 1–9 van de 20 resultaten wordt getoond

Meer info over onze linkbuilding pakketten.

Hierboven kan je al onze verschillende linkbuilding pakketten vinden die wij te koop aanbieden. Aan de zijkant hebben wij een onderscheid gemaakt welke verschillende soorten linkbuilding pakketten wij aanbieden evenals de verschillende categorieën. De verschillende soorten zijn als volgt:

Onze aanbod linkbuilding pakketten kopen.

linkbuilding pakketten

Blog backlinks:

De blog backlinks die wij te koop aanbieden zijn van grote waarde voor jouw backlink profiel. Al onze sites scoren goed in Google en hebben dus heel wat SEO waarde. Wanneer jouw website goed aansluit bij 1 van onze blog backlinks heeft dit grote waarde op jouw SEO profiel. Je kan zelf een sterke tekst afleveren met maximaal 2 uitgaande backlinks naar jouw website. Wil je zelf niet schrijven, dan kunnen wij jouw blog ook schrijven tegen een kleine meerprijs.

Deze soort backlinks hebben enorm veel waarde voor jouw linkbuilding profiel. De meeste blog backlinks die worden aangeboden zijn op startpagina gelijkende websites. Onze websites zijn doelgericht op bepaalde categorieën. Sluit jouw website hier bij aan dan zal je veel beter gevonden worden in google. Zulke backlinks zijn tegenwoordig enorm schaars geworden en kosten in vele gevallen heel veel. De blog backlinks die wij verkopen zijn tegen scherpe prijzen.

Niet enkel bied deze manier van linkbuilding jouw website veel SEO waarde waardoor je beter gevonden zal worden in Google maar ook zul je heel wat rechtstreekse bezoekers/klanten kunnen scoren via onze website. Met dat onze websites goed scoren in Google hebben wij heel wat lezers en dit geeft dus nog extra waarde aan dit blogbericht.

Het is wel de bedoeling dat je een sterk artikel aanbied. Hiermee bedoelen we dat een blog bericht moet voldoen aan verschillende factoren die je per soort backlink onderaan kan vinden. Zo is het van belang dat je ook interessante artikels aanlevert die informatieve waarde hebben voor onze lezers. Pure reclame laten wij niet toe. Dit heeft geen waarde voor onze lezers en hierdoor zal de waarde van jouw backlink heel wat minder waarde hebben. Wordt jouw blog bericht goed gevonden in Google zal je meer bezoekers en meer SEO waarde behalen.

linkbuilding pakketten kopen

Startpagina backlinks:

Startpagina backlinks worden vaak gebruikt om een linkbuilding profiel op te bouwen. In der tijd was het voldoende om enkele startpagina backlinks te scoren voor jouw website en hoog in Google te komen, echter is deze manier van linkbuilden aan het veranderen. In vele gevallen hebben startpagina backlinks niet veel SEO waarde meer. Niet veel, want er blijft nog steeds SEO waarde komen vanuit startpagina’s. Echter moet je het wel goed aanpakken anders kan het zelf negatieve gevolgen hebben.

Zorg ervoor dat je zeker niet werkt met enkel startpagina’s. Hier zal Google jou voor afstraffen. Ikzelf zorg ervoor dat niet meer dan 20% van mijn links startpagina’s zijn. Er zijn vele webmasters die werken met uitsluitend goede backlinks, maar ook dat komt niet natuurlijk over bij Google en hierdoor kan je ook afgestraft worden. Een gezond linkbuilding profiel is een mix van allerlei soorten backlinks waaronder ook backlinks van mindere waarde zoals startpagina’s. Door deze ook zo in te zetten kan je nog steeds heel wart waarde uit startpagina’s halen.

Nog een heel belangrijke vereiste is dat je enkel werkt met startpagina’s die aansluiten aan jouw website. Het heeft dus negatieve waarde wanneer je bijvoorbeeld verzekering startpagina’s weet te scoren voor een website gaande over mode. Zorg dat je altijd werkt met aansluitende startpagina’s.

Een linkbuilding pakket bij ons kopen.

Hierboven kan je al onze linkbuilding pakketten vinden met hun bijhorende prijzen. Deze zijn voor hun waarde enorm goedkoop t.o.v. veel andere backlinks die je online kan aanschaffen. Wij houden ook met regelmaat actief in de vorm van kortingen op deze linkbuilding pakketten. Wil je ook aanspraak maken op deze kortingen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen regelmatig mooie acties door naar onze nieuwsbrieflezers waardoor je linkbuilding pakketten goedkoper kan aankopen.

Opzoek naar een andere categorieën backlinks die wij niet aanbieden? Stuur ons gerust een mailtje via het contact formulier met de soort backlinks die jij nodig hebt. Wij werken met regelmaat aan nieuwe projecten en kan het dus zijn dat wij enige tijd later een soort backlink kunnen aanbieden waar jij naar opzoek bent.

Blijf op de hoogte.

Bedrijfsinfo

SEO Hulp
BTW: BE0842994336

Locatie

Brouwerijstraat 11 – 1
9160 Lokeren

Contact

mail: info@seohulp.be