Scoor hoger in Google met onze SEO diensten.

On-Page SEO

Website SEO vriendelijk bouwen

Linkbuilding

Vermeldingen op andere websites

Key tot succes

Zo scoor je hoog in Google

Stap 1: Goed keyword onderzoek.

De eerste stap van een goede SEO begint bij een deftig keyword onderzoek. Google zelf heeft meerdere tools om te ontdekken via welke zoekwoorden mensen op jouw website terecht komen evenals hoe hoog je op deze woorden in Google staat. Aan de hand van dit onderzoek weet je op welke woorden je jouw moet gaan focussen om meer bezoekers en sales uit Google te halen.

Stap 2: SEO vriendelijke website.

Nu je weet welke keywords je moet gebruiken per pagina komt het erop neer om elke pagina SEO vriendelijk op te bouwen evenals de keywords te verwerken in de teksten van deze pagina. Op die manier ga je gevonden worden in Google op jouw gewenste keywords.

Stap 3: Geraak hoger met linkbuilding.

Nu jouw website SEO vriendelijk is opgebouwd ga je merken dat je al scoort in Google. Echter zolang je niet in de top 3 van Google geraakt op jouw gewenste keywords loop je nog heel wat bezoekers en klanten mis. Om vervolgens nog hoger te geraken in Google moet je gaan linkbuilden. In het kort gezegd komt het erop neer dat je veel vermeldingen moet verzamelen op andere websites over jouw website. Pak je jouw linkbuilding goed aan dan zal je nog hoger gaan scoren in Google. Deze stap is uiteraard enorm tijdrovend.

Vraag een offerte aan.

Interesse in onze SEO diensten? Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij perfect hoe we websites hoger krijgen in Google. U kan hiernaast een offerte aanvragen bij ons voor alle SEO diensten. 

Gelieve u website te vermelden evenals wat u net van ons verlangd. Wij kunnen bijvoorbeeld enkel on-page SEO aanbieden of direct het volledige pakket. Alles hangt uiteraard ook af van wat uw budget voor SEO is. U mag uiteraard ook uw budget aangeven en dan maken wij een offerte op maat waar u de meeste waarde uit haalt. 

Wat betreft linkbuilding maken wij altijd offertes op maat en kijken eerst wat wij kunnen betekenen voor jou. Wij hebben een groot netwerk van eigen websites waar wij linkjes op kunnen plaatsen evenals werken we hiervoor ook met andere partners samen. Echter kunnen wij niet alle genre websites voorzien van linkbuilding.

  [bws_google_captcha]

  Blijf op de hoogte.

  Bedrijfsinfo

  SEO Hulp
  BTW: BE0842994336

  Locatie

  Brouwerijstraat 11 – 1
  9160 Lokeren

  Contact

  mail: info@seohulp.be