Wij hebben heel wat ervaring in het maken 

van succesvolle webshops.

11

Succesvolle webshop

Webshops die geld opleveren.

Vindbare webshop

Webshop vindbaar in Google.

Mobiel vriendelijk

Aangepast voor mobiele gebruikers.

Webshop laten maken op maat.

Wij hebben honderden webshops met eigen voorraad, dropshipping en affiliate ontwikkeld. Zulke webshops hebben wij zowel gebouwd voor onszelf evenals voor klanten. Het grote verschil met vele andere webshop bouwers is dat wij heel wat ervaring hebben om je webshop ook succesvol te maken.

Een webshop in tegenstelling tot een eigen website heeft vaak te kampen met heel wat concurrentie. Wat je ook wilt verkopen, de kans is groot dat er honderden concurrenten zijn. Je moet je ook altijd de vraag stellen waarom mensen bij jou zouden kopen i.p.v. bij jouw concurrenten. Op al deze aspecten kunnen wij jou bijstaan bij het ontwikkelen van je eigen webshop.

webshop laten maken

Webshops tegen een eerlijke prijs.

Wij kunnen al webshops ontwikkelen vanaf €400. Wat de exacte kost is voor jouw webshop hangt uiteraard af van al jouw wensen. Een standaard webshop met een home page, contact pagina, afreken systeem, beheer systeem, voorbeeld product en standaard SEO leveren wij voor €400. Alle extra’s worden extra aangerekend maar wel tegen een eerlijke prijs. 

Wij werken met WordPress en Woocommerce voor het ontwikkelen van jouw webshop. Dit is gratis te downloaden waardoor wij heel wat minder kosten moeten aanrekenen.

Wat wij wel aanraden is om bij jouw webshop extra SEO te nemen waardoor je van concurrentie kan winnen. Een blog waar je interessante info met klanten kan delen evenals kunnen wij ook een 2 uur durende les geven hoe jouw webshop werkt evenals hoe je zelf producten, teksten, foto’s kan toevoegen.

Vraag een offerte aan voor jouw webshop.

Door het formulier hiernaast in te vullen kan je een offerte aanvragen voor jouw webshop. Vermeld gerust wat je wilt gaan verkopen op jouw webshop en of je met eigen voorraad gaat werken of op affiliate/dropshipping basis.

Geef ook alle mogelijke wensen mee waar wij rekening mee moeten houden bij het bouwen van jouw webshop. Onze Standaard webshops hebben volgende punten inbegrepen.

 • Uiterlijk website
 • Home Page
 • Standaard SEO
 • 1 Product voorbeeld
 • Betaal systeem
 • Contact pagina

Extra mogelijkheden zijn als volgt:

 • Logo
 • Import/Export systeem
 • Uitgebreide SEO
 • Extra beveiliging webshop
 • Meerdere talen
 • Overige opties

  Verschil tussen een bedrijfswebsite en webshop.

  SEO vriendelijke webshop.

  Elke webshop krijgt bij ons standaard SEO optimalisatie. Dit wil zeggen dat elke pagina en product gevonden kan worden in Google. Echter is het ook mogelijk om uitgebreide SEO optimalisatie te nemen bij ons wat zeker aan te raden is. Wanneer u deze extra optie neemt gaan wij jouw pagina’s en producten onderzoeken om te weten te komen welke woorden mensen opzoeken in Google voordat ze jouw product willen kopen. Met dit onderzoek komen wij te weten hoe wij jouw pagina’s en producten moeten aanpassen zodat zij te vinden zijn op deze keywords. Zeker wanneer je veel concurrentie hebt in jouw branche is uitgebreide SEO optimalisatie aan te raden.

  Mobiel vriendelijke webshop.

  Uit onderzoek van mijn klanten hun webshops en mijn eigen webshops blijkt dan 80% van de bezoekers de website bezoekt met hun mobiel. Het is dus zeer belangrijk dat jouw webshop goed toegankelijk is voor deze mobiele gebruikers anders verlies je 80% van jouw mogelijke klanten. Al onze webshops zijn goed toegankelijk voor mobiele gebruikers. Tevens is het met ons beheer systeem mogelijk om het uiterlijk van jouw webshop aan te passen voor mobiele, tablet en computer gebruikers. Zo is het mogelijk om voor elk type gebruiker een zo goed mogelijke webshop te presenteren wat extra sales zal binnen brengen.  Wij houden hiermee rekening bij elke webshop die wij afleveren.

  Blijf op de hoogte.

  Bedrijfsinfo

  SEO Hulp
  BTW: BE0842994336

  Locatie

  Brouwerijstraat 11 – 1
  9160 Lokeren

  Contact

  mail: info@seohulp.be